Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

Afbeeldingen

Hotel Rosa \ Oostende

In het charmante kustlandschap van Oostende, schittert het Hotel Rosa als een ware parel aan zee, genesteld op slechts een steenworp afstand van het strand en het centrum van Oostende.

Dit unieke etablissement heeft zich onderscheiden door zijn prachtige interieur, waarbij de tijdloze elegantie van Marmer Breccia Botticelli een centrale rol speelt in hun restaurant.
Dit opmerkelijk gesteente, dat wordt gekenmerkt door zijn levendige roze tinten en intrigerende patronen, heeft het hotel getransformeerd in een osae van verfijning en luxe.

Het restaurant van Hotel Rosa vormt het culinaire hart van de accommodatie en blijft trouw aan de esthetiek van Marmer Breccia Botticelli. Ervaar de eerlijke schoonheid van Rosa, waar gemak, rust en liefde perfect samenkomen.

De keuze om deze marmer te integreren in Hotel Rosa weerspiegelt niet alleen een streven naar luxe en verfijning, maar ook naar een harmonieus samenspel tussen natuurlijke schoonheid en menselijke creatie. Het roze marmer, dat doet denken aan de zachte golven van de nabijgelegen zee, draagt bij aan de unieke identiteit van het hotel en creëert een blijvende indruk op elke bezoeker die de drempel van dit betoverende etablissement overschrijdt.

 

Materiaal

  • marmer Breccia Botticelli
Terug naar overzicht