Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

Afbeeldingen

keuken df. \ Zele

De prachtige marmer Grey Roots, met zijn verfijnde afwerking in Leatherlook, brengt een tijdloze elegantie en een vleugje luxe in uw woning. Met zijn harmonieuze grijze tinten en natuurlijke marmerpatronen biedt dit materiaal een verfijnde esthetiek die perfect past bij de moderne architectuur van deze woning.

In de woonkamer vormt de marmer Grey Roots een adembenemende bekleding voor de haard. De combinatie van het marmer met de warmte van het vuur creëert een sfeervolle en uitnodigende ambiance. De grijze nuances in het marmer weerspiegelen het spel van licht en schaduw, waardoor de haard een visueel middelpunt wordt dat de aandacht trekt en de ruimte verrijkt.

De marmer wordt volledig doorgetrokken naar de keuken en bijkeuken. Het gladde oppervlak met een subtiel lederachtig patroon geeft de keuken een verfijnde uitstraling in een oase van luxe.

De integratie van marmer Grey Roots in uw woning is een ode aan de perfectie van natuurlijke materialen en de verfijnde smaak van uw interieurontwerp. Deze prachtige steen voegt klasse toe aan elke ruimte waar u binnenwandelt.

Bekijk de foto's van dit interieurproject en laat u inspireren door de schoonheid en veelzijdigheid van de marmer. Of het nu gaat om de haardbekleding, keukenwerkbladen of de badkamer wastafel, de marmer Grey Roots verheft uw woning tot een nieuwe dimensie van stijl en schoonheid.

Materiaal

  • marmer Grey Roots Leatherlook
  • Unistone Bianco Extreme Velluto
Terug naar overzicht