Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

Afbeeldingen

keuken dk. \ Oostende

Met trots tonen wij ons recentelijk voltooide project, een verfijnde transformatie van een appartement met hoogwaardige afwerking en een adembenemend uitzicht op zee. De exclusieve marmersoort, Pietra Di Calma, met een gezandstraalde afwerking, heeft een tijdloze elegantie toegevoegd aan de leefruimte.

Deze afwerking biedt een unieke textuur en subtiele tonaliteit, waardoor de ruimte een gevoel van rust en verfijning uitstraalt.

Dit project is niet alleen een demonstratie van vakmanschap, maar ook van aandacht voor detail en esthetiek. Het resultaat is een verfijnde woonruimte die de pracht van de natuurlijke elementen, zoals het marmer en de oceaan, perfect in harmonie brengt met het comfort van een modern appartement.

De allure van de marmeren details is naadloos doorgetrokken in de badkamer, waar we een op maat gemaakte wastafel hebben geïntegreerd. Deze zorgvuldig vervaardigde wastafel is niet alleen functioneel maar vormt ook een kunstzinnig element dat de stijl van het appartement versterk.

Materiaal

  • marmer Pietra Di Calma Sandblasted
Terug naar overzicht