Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

jasberg op maat

Oorsprong

Jasberg graniet is een veelvoorkomende natuursteen die gewaardeerd wordt vanwege zijn unieke eigenschappen en esthetische waarde. Het is een granietsoort die zijn oorsprong vindt in Duitsland en wordt gewonnen in de Jasberg-groeve in de regio Hunsrück. Deze steensoort wordt wereldwijd gebruikt voor verschillende toepassingen, variërend van vloeren en wandbekleding tot aanrechtbladen en monumenten.

Een van de belangrijkste voordelen van Jasberg graniet is de duurzaamheid. Graniet is een zeer hard gesteente en heeft een hoge weerstand tegen slijtage, krassen en hitte. Hierdoor is het uitermate geschikt voor drukke ruimtes en intensief gebruik, zoals keukens en commerciële vloeren. Jasberg graniet behoudt zijn schoonheid en glans zelfs na jarenlang gebruik.

de afwerkingsmogelijkheden voor jouw graniet


Er zijn een heel aantal afwerkingsmogelijkheden waarvan polijsten, borstelen en verzoeten, zandstralen de 3 meest gebruikte zijn. De beste bescherming is steeds polijsten, wat het materiaal glad en glanzend maakt. De andere mogelijke afwerkingen geven steeds een unieke feel aan uw granieten en ook aan uw granietenproject.

het onderhouden van jouw graniet


Om de vlekgevoeligheid van uw Jasberg te minimaliseren zorgen wij voor een volledige behandeling voor plaatsing. Wij zorgen er ook voor dat wij na plaatsing een volledige onderhoudsset bijleveren met de nodige uitleg en documentatie. Nadien kan je steeds bij ons terecht om nieuwe producten te bestellen of voor verdere informatie.

 

\ contacteer ons!