Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

marmer op maat

Marmer is een prachtige natuursteen die al eeuwenlang gebruikt wordt in architectuur en interieurdesign. Het heeft een tijdloze uitstraling en is een symbool van luxe en stijl.
Marmer op maat kan dan ook een fantastische keuze zijn voor uw interieur.
Hieronder een opsomming waarom u zou moeten overwegen om marmer op maat te gebruiken en wat de voordelen ervan zijn.

Unieke uitstraling


Marmer op maat geeft uw interieur een unieke uitstraling. Omdat marmer een natuurlijk materiaal is, is elke plaat uniek. De aderen en kleuren van elke plaat zijn anders, waardoor u een unieke look krijgt die niemand anders heeft. Het is dus een fantastische keuze als u op zoek bent naar een exclusief interieur.

Duurzaamheid


Marmer is een duurzaam materiaal dat zeer lang meegaat. Het is bestand tegen slijtage en kan jarenlang meegaan zonder tekenen van veroudering te vertonen. Het is daarom een verstandige investering voor uw interieur.

Veelzijdigheid


Marmer op maat is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden in uw interieur. Het kan worden gebruikt als aanrechtblad in de keuken, haardbekleding, als vloerbedekking in de woonkamer of als wandbekleding in de badkamer. Ook op maat gemaakte stukken zoals douchebakken of wastafels behoort tot onze mogelijkheid. Er zijn talloze mogelijkheden om marmer op maat te gebruiken in uw interieur.

Waardevermeerdering


Marmer op maat kan de waarde van uw woning verhogen. Marmer wordt over het algemeen beschouwd als een luxe materiaal en kan de uitstraling van uw interieur enorm verbeteren. Als u in de toekomst uw woning wilt verkopen, kan marmer op maat een verkoopargument zijn dat de waarde van uw woning verhoogt.

Milieuvriendelijk


Marmer is een natuurlijk materiaal en is daarom een milieuvriendelijke keuze voor uw interieur. Omdat het een natuurlijke grondstof is, zijn er geen schadelijke stoffen nodig om het te produceren. Bovendien kan marmer op maat worden gerecycled en hergebruikt als het niet langer nodig is.

In conclusie biedt marmer op maat verschillende voordelen voor uw interieur. Het heeft een unieke uitstraling, is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en veelzijdig. Bovendien kan het de waarde van uw woning verhogen en is het een milieuvriendelijke keuze.

 

Hoe uw marmer onderhouden?

 

Om uw marmer mooi te houden, is regelmatig onderhoud nodig.

Hieronder een aantal tips:

 

- Reinig uw marmer regelmatig met een zachte doek en warm water. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen die uw marmer kunnen beschadigen.

- Gebruik een speciaal marmerreinigingsmiddel om hardnekkige vlekken te verwijderen.

- Vermijd gebruik van zure middelen, zoals citroensap of azijn. Deze kunnen het oppervlak beschadigen en uw marmer dof maken.

- Verwijder vlekken onmiddelijk om te voorkomen dat ze in uw marmer trekken. Gebruik hiervoor een zacht'e doek en warm water.

 

Door regelmatig onderhoud en zorgvuldig gebruik kun je uw marmer in topconditie houden en ervoor zorgen dat het er mooi blijft uitzien.

 

\ contacteer ons!