Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

Galerij

natuursteen binnen

Natuursteen binnen, een rijk kleurenpalet met de schoonheid van de natuur.

Of het nu voor een keukenwerkblad, badkamer of eender welk ander interieurelement. Natuursteen binnen is dé oplossing voor de bewuste en duurzame beslisser. Natuursteen is duurzaam in de ruimste zin van het woord.

Gevormd door de natuur, daardoor uiterst milieuvriendelijk en met een uitzonderlijke levensduur, bijgevolg een heel beperkte CO2-impact. Daarnaast is het herbruikbaar voor tal van andere toepassingen en dus 100% recycleerbaar.

Natuursteen binnen, jou interieurprojecten tot in de puntjes uitgewerkt.

Of het nu marmer, graniet of Belgische blauwe hardsteen is, ze zijn allen gebruikt de voorbije millenia voor het realiseren van tot de verbeelding sprekende bouw -en kunstwerken. Van de Taj Mahal tot de David van Michelangelo, de grootste architecten en kunstenaars trekken al van oudsher resoluut de kaart van natuursteen voor binnen toepassingen.

De veelzijdigheid van natuursteen zorgt ervoor dat je het materiaal kan gebruiken voor zowel binnen -als buitenvloeren, badkamers, schouwen, wandbekleding, keukenwerkbladen, trappen, tafelbladen, … Maar ook als je een wild idee hebt kunnen wij je helpen met de verwezenlijking hiervan. Hiervoor gaan we heel graag in gesprek. 

De verwerkbaarheid van natuursteen gecombineerd met de evoluties in de machineparken de laatste 2 decennia zorgen ervoor dat we op vandaag projecten kunnen verwezenlijken die tot voor slechts jaren terug nog onbereikbaar leken. Onze natuurlijke voorliefde voor mooie dingen en creativiteit zorgt ervoor dat we de lat steeds hoger durven en kunnen leggen. Natuursteen is, als een van de meest veelzijdige opties, de perfecte match waar traditie en technologie elkaar vinden en waar de kwaliteit er de vruchten van plukt. Onze oneindige drang naar perfectie zorgt dat we van onze natuursteen voor onze binnen toepassingen echte pareltjes kunnen verwezenlijken.

Vrijheid, vrijheid, vrijheid.

Bij de keuze voor natuursteen kies je voor authenticiteit en vrijheid. Ieder stuk is namelijk een unicum en zal in ieder interieur de eyecatcher zijn van de ruimte.  Natuursteen heeft daarnaast nog het unieke kenmerk dat deze na verloop van tijd een natuurlijke patine bekomt die ervoor zorgt dat het materiaal in de loop der jaren steeds mooiere nuances creërt.

Door de technische mogelijkheden vandaag de dag kan je bovendien natuursteen integreren in iedere bouwstijl. Door zijn natuurlijk karakter is het ook mogelijk de natuursteen met ontelbare oppervlaktebewerkingen te bewerken. Schuren, zandstralen, borstelen om maar enkele te noemen. De nieuwe behandelingsproducten zorgen er ook voor dat de voorheen delicatere natuurstenen ook vandaag de dag kunnen onderworpen worden aan een intensieve behandeling om vlekken en aantasting te voorkomen. 

Duurzaamheid troef

Kortom, natuursteen als binnentoepassing is de logische keuze voor de duurzame bouwer die bewust kiest voor een ecologische bouwstijl. De prachtige uitstraling en het gemakkelijke onderhoud bewijst ook dat je niet altijd noodzakelijk moet kiezen. Bij natuursteen kan je zowel het duurzame als het esthetische aspect perfect combineren!

Wil je meer te weten komen? 

Neem contact op!