Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

natuursteen keuken

\ Contacteer ons!

Natuursteen voor jou keukenwerkblad of spoelbak

Een natuursteen keukenblad of werkblad, spoelbak of gootsteen, tafel en spatwand geven jouw keuken een luxueuze en authentieke uitstraling. Deze maken hiervan een unieke eyecatcher. Je hoeft niet te vrezen voor gebruikscomfort, wij zorgen ervoor dat deze kras-vlek en zuurbestendig zijn. 


Welke natuursteen past het best bij een keuken? 

Zowel marmer, graniet, Belgische blauwe hardsteen als kwartsiet zijn geschikt voor een natuurstenen keuken. 

Marmer zorgt voor een gewaagde toets wat jouw keuken de verdiende aandacht laat trekken. Dit materiaal is iets delicater in gebruik, maar dankzij de juiste afwerking blijft deze even comfortabel. 
Ben je een liefhebber van een rustieke pastorale stijl? Dan is Belgische blauwe hardsteen jou go-to materiaal! Zijn talloze oppervlaktebewerkingen zorgen ervoor dat het een heel veelzijdige materiaal is. Daarnaast biedt het als natuursteen keukenblad een sterk en resistent oppervlak dat je talloze zorgeloze jaren zal mee beleven.
Ga je graag voor een veilige keuze? Kies dan voor graniet. Dit is het meest krasbestendige en makkelijkste materiaal in onderhoud. Door zijn tijdloze uitzicht is het geschikt voor zowel landelijke als moderne keukens. 
Zoek je een combinatie van de duurzaamheid van graniet, maar mag deze iets meer opvallen zoals marmer? Kies dan voor een natuursteen keukenwerkblad in kwartsiet. 

De afwerkingsmogelijkheden voor jouw natuursteen keuken

Er zijn een heel aantal afwerkingsmogelijkheden waarvan polijsten, borstelen en verzoeten, zandstralen de 3 meest gebruikte zijn.De beste bescherming is steeds polijsten, wat het materiaal glad en glanzend maakt. De andere mogelijke afwerkingen geven steeds een unieke feel aan uw natuursteen en ook aan uw natuursteenproject.


Het onderhouden van jouw natuursteen keuken

Om de vlekgevoeligheid van uw natuursteen te minimaliseren zorgen wij voor een volledige behandeling voor plaatsing. Wij zorgen er ook voor dat wij na plaatsing een volledige onderhoudsset bijleveren met de nodige uitleg en documentatie. Nadien kan je steeds bij ons terecht om nieuwe producten te bestellen of voor verdere informatie.


Laat je hier verleiden door onze projecten.