Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

pietra bicci

Pietra Bicci is een prachtige natuursteen die al eeuwenlang gebruikt wordt in architectuur en interieurdesign. Het heeft een tijdloze uitstraling en is een symbool van luxe en stijl.
Pietra Bicci op maat kan dan ook een fantastische keuze zijn voor uw interieur.


Marmer is een duurzaam materiaal dat zeer lang meegaat. Het is bestand tegen slijtage en kan jarenlang meegaan zonder tekenen van veroudering te vertonen. Het is daarom een verstandige investering voor uw interieur.


Pietra Bicci is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden in uw interieur. Het kan worden gebruikt als aanrechtblad in de keuken, haardbekleding, als vloerbedekking in de woonkamer of als spoeltafel in uw badkamer. Er zijn talloze mogelijkheden om deze unieke natuursteen te integreren in uw interieur.

Soorten afwerkingen die mogelijk zijn:


Sensato

Dankzij deze mechanische behandeling krijgt de kalksteen een zachte, aangename oppervlaktestructuur met een rustieke toets.


Gezaagd

Pure, onbehandelde afwerking zoals na het verzagen van een blok natuursteen. Het zaagtype bepaalt of er parallelle rillen of cirkelvormige slagen zichtbaar zijn


Brossato

Door deze afwerking wordt de natuurruwe vorm van de natuursteen verzacht, en worden de intense kleuren van de steen beklemtoond.


Verzoet

Het oppervlak wordt geschuurd tot een matte, warme glans ontstaat. De korrelgrootte bij het schuren bepaalt het uiteindelijke resultaat.

 

Meer inspiratie:

Bar C. \ Staden 

keuken \ house mdl

haard \ house ndl

 

\ contacteer ons