Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

Statuario

Bianco Statuario is een prachtige natuursteen die bekend staat om zijn elegantie en tijdloze schoonheid. Het is een witte marmer met een fijne korrel en een opvallende zuiverheid.


De steen wordt gewonnen in de marmergroeven van Carrara, gelegen in de Toscaanse regio van Italië, en is wereldwijd gewild vanwege zijn unieke eigenschappen.


De kleur van Bianco Statuario varieert van helder wit tot lichtgrijs, met subtiele grijze aderen die het oppervlak doorkruisen. Deze aderen kunnen variëren in dikte en intensiteit, waardoor elk stuk marmer uniek is.


Wat betreft interieurontwerp biedt Bianco Statuario talloze mogelijkheden. Het witte marmer creëert een gevoel van ruimte en licht in elke kamer, waardoor het ideaal is voor het vergroten van kleine ruimtes of het versterken van natuurlijke verlichting.


Het onderhoud van Bianco Statuario is relatief eenvoudig, maar het vereist wel enige zorg om de schoonheid van de steen te behouden. Regelmatig schoonmaken met een mild reinigingsmiddel en het vermijden van agressieve chemicaliën is belangrijk om vlekken en verkleuring te voorkomen.

 

\ contacteer ons!