Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

terrazzo trap

Wij combineren traditioneel vakmanschap met moderne technieken om unieke en duurzame trappen te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Met jarenlange ervaring in het vervaardigen van terrazzo producten, garanderen wij een hoogwaardige afwerking die naadloos aansluit bij uw wensen en de stijl van uw interieur.

wat is terrazzo

Terrazzo is een cementgebonden materiaal dat bestaat uit marmerkorrels, graniet, glas of andere granulaten die worden gemengd met een bindmiddel zoals cement. Dit wordt vervolgens gepolijst om een glad en glanzend oppervlak te creëren. Terrazzo staat bekend om zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en het brede scala aan kleuren en patronen dat kan worden bereikt. Hierdoor is het een populaire keuze voor zowel moderne als klassieke interieurs.

waarom kiezen voor een terrazzo trap?

duurzaamheid: Terrazzo is een van de meest duurzame materialen die er zijn. Het is bestand tegen zware belasting en slijtage, wat het ideaal maakt voor trappen die intensief gebruikt worden.

esthetiek: Met terrazzo kun je eindeloos variëren in kleuren en patronen. Of u nu op zoek bent naar een subtiel ontwerp of een opvallende eyecatcher, wij kunnen het realiseren.

onderhoudsvriendelijk: Terrazzo trappen zijn eenvoudig te onderhouden. Met regelmatig schoonmaken en af en toe polijsten blijft uw trap er jarenlang als nieuw uitzien. Herstellingen kunnen heel goed worden aangepakt waardoor je bijna niet ziet dat er een herstelling gebeurd is.

uniek en op maat gemaakt: Elke terrazzo trap die wij maken is uniek. Wij werken nauw samen met u om een ontwerp te creëren dat perfect past bij uw interieur en uw persoonlijke smaak.

la royale belge

Wij zijn trots dat wij de imposante traphal in het prestigieuze La Royale Belge gebouw mochten verzorgen. In nauwe samenwerking met de architect hebben wij diverse stalen gemaakt en getest om de perfecte terrazzo samenstelling en afwerking te realiseren. Het resultaat is een adembenemende traphal die de grandeur en elegantie van dit iconische gebouw benadrukt. Meer info vind je op onze projectenpagina.

Galerij