Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

Unistone op maat

Unistone: Esthetisch en sterk kwartscomposiet

Unistone kwartscomposiet combineert esthetiek moeiteloos met duurzaamheid.

Dit materiaal ziet er niet alleen prachtig uit, het is ook buitengewoon hard. Het bestaat dan ook voor meer dan 90% uit natuurlijke kwarts: het hoogkwalitatieve resultaat van de beproefde Breton-technologie, waarbij natuurlijke kwartskorrels worden gemengd met polymeren. Het resultaat is een ongeziene combinatie van sterke technische eigenschappen.

Het kwarts in Unistone is afkomstig van natuurlijke steengroeven en wordt fijn gemalen en gemengd met de harsen en kleurpigmenten om een homogene massa te vormen. Vervolgens wordt het mengsel onder hoge druk samengeperst en verhit om het uithardingsproces te starten.

Unistone is verkrijgbaar in tal van kleuren, van sneeuwwit tot pikzwart - en alles daartussenin. Je kan kiezen tussen verschillende patronen, van een marmerlook tot het uitzicht van graniet, kalksteen, beton en veel meer. Deze platen zijn beschikbaar in een standaardformaat, alsook een jumbo formaat. Er zijn 3 diktes mogelijk, 1,2 cm, 2 cm, en 3 cm.

 

Unistone kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder keukenbladen, badkamerbladen, vloeren en wandbekleding. Het is zeer goed bestand tegen krassen, vlekken en hitte.

 

\ contacteer ons

Galerij