Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

Afbeeldingen

wastafel dk. \ Oostende

In het betoverende appartement aan de kust van Oostende pronkt een exclusieve marmeren wastafel op maat, vervaardigd uit het verfijnde Pietra di Calma. Deze luxueuze toevoeging aan het interieur ademt elegantie en tijdloze schoonheid uit, waardoor het een ware blikvanger is. Deze stijl werd doorgetrokken tot in de open leefruimte, waar hetzelfde materiaal gebruikt werd voor de keuken op maat.

Wat deze marmeren wastafel echt bijzonder maakt, is de met zorg aangebrachte gezandstraalde afwerking. Deze techniek geeft het marmer een delicaat, fluweelachtig oppervlak met een lichte textuur, wat niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook een tactiele dimensie toevoegt. Het resultaat is een subtiel contrast tussen de gladde delen en de verfijnde ruwheid, waardoor de wastafel een sculpturaal kunstwerk op zichzelf wordt.

De keuze voor een marmeren wastafel op maat getuigt van een streven naar exclusiviteit en aandacht voor detail in het interieurontwerp van dit appartement. De afmetingen zijn zorgvuldig afgestemd op de beschikbare ruimte, waardoor de wastafel naadloos integreert in de badkamerlay-out en tegelijkertijd een onmiskenbaar stijlvolle uitstraling behoudt. 

 

Materiaal

  • marmer Pietra Di Calma Sandblasted
Terug naar overzicht