Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

groene marmer

marmer, een unieke natuursteen 


Marmer, een product recht uit de natuur. Met zorg ontgonnen uit carrières in verschillende landen. In opvallende kleuren of juist rustgevend wit, sterk dooraderd of subtiele print, elk plaat heeft zijn eigen unieke karakteristieken die tot elke verbeelding spreken. 

oneindig veel toepassingen voor marmer


Marmer steen zie je overal terugkeren. Een marmer keuken als spatwand of aanrecht, een opvallend element. In de badkamer als marmer badkamermeubel of wastafel, één en al rust en luxe. In je living een marmer haardmeubel, tafel of bijzettafeltjes of als bar voor fijne avonden? Marmer tegels geven ook een elegantie en luxueuze uitstraling. Of zelfs specifieke objecten zoals onderzetters of ijsblokjes, we denken graag met jou mee! 


Er zijn veel soorten groene marmers. Denk maar aan een Verde Oasis, Chloris Green, Olive Green, Verde Alpi, Verde Levanto.

marmer steen, een levend product 


Marmer is een duurzaam product met zijn eigen kantjes.  Wij zorgen voor de gepaste afwerking en onderhoudstechnieken- en producten, zodat jij maximaal kan blijven genieten van jouw eyecatcher. 

 

Klik hier voor meer inspiratie!

 

\ contacteer ons!

 

Galerij