Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

Marmer op maat

Marmer, een unieke natuursteen 

Marmer, een product recht uit de natuur. Met zorg ontgonnen uit carrières zoals Carrara in Italïe. In opvallende kleuren of juist rustgevend wit, sterk dooraderd of subtiele print, elk plaat heeft zijn eigen unieke karakteristieken die tot elke verbeelding spreken. 

Oneindig veel soorten marmer steen

Calacatta, Emperador, Sainbroisio, Ceppo di gre en zoveel meer. We werken samen een ontwerp uit en gaan op zoek naar de perfecte kleur, detail en afwerking van voor jouw vraag. 

 Oneindig veel toepassingen voor marmer

Marmer steen zie je overal terugkeren. Een marmer keuken als spatwand of aanrecht, een opvallend element. In de badkamer als marmer badkamermeubel of wastafel, één en al rust en luxe. In je living een marmer haardmeubel, tafel of bijzettafeltjes of als bar voor fijne avonden? Marmer tegels geven ook een elegantie en luxueuze uitstraling. Of zelfs specifieke objecten zoals onderzetters of ijsblokjes, we denken graag met jou mee! 

Marmer steen, een levend product 

Marmer is een duurzaam product met zijn eigen kantjes.  Wij zorgen voor de gepaste afwerking en onderhoudstechnieken- en producten, zodat jij maximaal kan blijven genieten van jouw eyecatcher. 

marmer op maat 

Bij ons kan u terecht voor marmer op maat. We werken nauw samen met u om de exacte afmetingen en gewenste eigenschappen te bepalen. Ons team van ambachtsmannen komt er plaatse om nauwkeurige metingen te doen, zodat het marmer perfect in uw ruimte past. na het zorgvuldig snijden en afwerken wordt het marmer met de meeste precisie geplaatst, waarbij de aandacht voor detail en vakmanschap zorgt voor een verbluffend resultaat.

Inspiratie nodig? Ontdek onze marmer projecten!

\ house mdl

\ project df. - Zele

\ keuken beukenhof - Vichte

\ contacteer ons!

Galerij