Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

keukenblad

Bij het kiezen van het perfecte materiaal voor je keukenblad zijn er veel opties om te overwegen. Een van de meest tijdloze en elegante keuzes is een keukenblad van kalksteen. Dit natuurlijke gesteente biedt een unieke combinatie van esthetiek en functionaliteit die je keuken een stijlvolle en warme uitstraling geeft. Je hoeft niet te vrezen voor gebruikscomfort, wij zorgen ervoor dat deze kras-vlek en zuurbestendig zijn.

Wat kalksteen juist is, vind je terug op onze hoofdpagina. De kleuren van kalksteen kunnen viariëren van zachte crèmetinten tot rijke grijstinten, wat betekent dat er altijd een perfecte match is voor elk keukenontwerp.

Er zijn heel wat afwerkingsmogelijkheden waarvan polijsten, borstelen en verzoeten, zandstralen de 4 meest gebruikte zijn. 

Een kalkstenen keukenblad is een prachtige en stijlvolle keuze voor elke keuken. Met zijn natuurlijke schoonheid en duurzaamheid kan het de perfecte aanvulling zijn op zowel moderne als traditionele keukenontwerpen. Door rekening te houden met de unieke eigenschappen van kalksteen en door regelmatig onderhoud, kun je jarenlang genieten van de tijdloze elegantie van dit natuurlijke gesteente.

Door de jaren heen krijgt kalksteen ook een rustieke glans. Zo gaat het er met de jaren anders en complexer uitzien. Kalksteen is goed bestand tegen hoge temperaturen, maar door de samenstelling is dit materiaal van nature niet zuur-, kras- of vlekbestendig. Door het te impregneren en de juiste onderhoudsproducten te gebruiken, gaat kalksteen niettemin vele tientallen jaren mee.

Enkele van onze projecten die uitgevoerd zijn in kalksteen:

\ house ls

\ beukenhof

 

Galerij