Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

marmeren schouw

Uw haard in marmer

Een schouw of open haard is het hart van uw woonkamer. Wilt u graag een echte blikvanger maken van uw haard of schouw? Dan bent u bij ons aan het juist adres!

Ons deskundig team helpt u graag verder van A tot Z met advies op maat.

 

Waarom kiezen voor haardbekleding in marmer?

Pronkstuk in uw woonkamer

Een haard uitkleden kan een prachtige luxueuze toevoeging zijn aan uw interieur, waardoor uw woonruimte straalt en een gevoel van elegantie en klasse uitstraalt. Het is het pronkstuk van uw woonkamer. 

Tijdloos

Marmer is een tijdloos materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt in architectuur en design. Een haard mantel in marmer is dan ook een duurzame investering die de tand des tijds zal doorstaan en nog jarenlang een stijlvolle uitstraling zal bieden.

 

Hittebestendig

Ook is marmer een duurzaam materiaal dat kan hoge temperaturen verdragen zonder te barsten of te breken. Hierdoor is het een uitstekend materiaal voor uw haard uit te kleden. Marmer heeft een hoge dichtheid en kan de warmte goed vasthouden, wat betekent dat het langzaam afkoelt nadat het vuur is gedoofd. Bovendien is marmer een stevig en slijtvast materiaal dat niet snel beschadigd raakt, zelfs niet bij regelmatig gebruik.

 

\ contacteer ons!

Galerij