Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

Natuursteen badkamer

Mogelijke uitvoeringen van de natuursteen badkamer

Natuursteen in jouw badkamer zorgt voor een luxueuze uitstraling. Je kan deze zowel gebruiken voor wand- en vloerbekleding (zoals tegels) als badkamermeubels (wasbak- of kom, douchebak,..). Graniet, basalt en harde kalkstenen zijn de ideale materialen voor het gebruik van natuursteen in je badkamer. Marmer en witsteen zijn minder geschikt, maar mits de juiste behandeling en goed onderhoud kunnen deze zeker ook een goede optie zijn om te gebruiken in een natuurstenen badkamer. 


Innovatie als sleutelwoord in je natuursteen badkamer

In je natuursteen badkamer streven we ernaar het perfecte resultaat te bereiken. Ondanks het eeuwenoude bestaan van natuursteen is één van onze belangrijkste drijfveren het blijven werken aan innovatieve toepassingen. Of dat nu een crepineuitwerking, douchegoot of een andere niet-alledaags element, we gaan binnen ons team van ervaren experten aan de slag om met een goede oplossing uit de bus te komen.


Natuursteen badkamer - een oase van rust 

Graniet voor jouw inloopdouche of marmer voor jouw bad, wij bekijken samen met jou de beste samenstelling. Met de juiste afwerking zorgen wij ervoor dat deze vocht-en vlekbestendig en slipvrij zijn. 

Onze grootste bekommernis is, ongeacht de stijl van het interieur, het bereiken van een natuursteen badkamer die volledig aansluit met uw verwachtingen. Zin om daar met Sophie eens over te brainstormen? Klik hier om contact op te nemen!

 

\ contacteer ons! 

Galerij