Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

Natuursteen op maat

Natuursteen \ een exclusief product


Een uniek en hoogwaardig natuurlijk product met een rijke geschiedenis. We nemen je mee naar de plaats waar het allemaal begint: de steengroeve of carrière in Italië, België of Frankrijk. Marmer, graniet, kalksteen en zandsteen met jaren van geschiedenis worden in alle voorzichtigheid ontgonnen. Hierbij worden de natuurlijke aderen en geschiedenis van de steen zichtbaar. Dit geeft elk stukje natuursteen een onimiteerbare schoonheid.

De voordelen van natuursteen? Elegant, een tijdloos karakter, sterk en duurzaam.

Een waaier aan soorten natuursteen


Dankzij zijn hardheid en krasbestendheid is graniet één van de meest gebruikte soorten voor toepassingen zoals keukenwerkbladen, spoelbakken, tegels, douchebakken, trappen..

Ook marmer is een harde steensoort. Deze is ontstaan uit een kristallisatie van kalksteen wat het iets kwetsbaarder, maar ook unieker maakt binnen tal van interieurprojecten. 

Blauwe hardsteen of arduin heeft een kenmerkende blauwgrijze kleur en passen we toe in zowel binnen-als buitenprojecten. Deze heeft talrijke afwerkingsmogelijkheden, wat het een zeer aantrekkelijk bouwmateriaal maakt. 

Er is ook nog basalt, kalksteen en leisteen.

Natuursteen integreren in uw interieur

Al onze natuursteen wordt op maat gemaakt en kan een unieke eyecatcher worden voor uw interieur.
Natuursteen verwerken in uw natuursteen keuken, geeft een luxueuze en authentieke uitstraling. 

Graniet voor jouw inloopdouche van natuursteen of marmer voor jouw bad, wij bekijken samen met jou de beste samenstelling. Met de juiste afwerking zorgen wij ervoor dat deze vocht- en vlekbestendig en slipvrij zijn.

Ook de open haard uitkleden met natuursteen kan een prachtige luxueuze toevoeging zijn aan uw interieur, waardoor uw woonruimte straalt en een gevoel van elegantie en klasse uitstraalt. Het is het pronkstuk van uw woonkamer. 

Van natuursteencarrière naar atelier


Van de carrière naar de natuursteenhandelaar. Samen gaan we op zoek naar de perfecte natuursteenplaat. Deze verwerken we in ons eigen atelier tot een mooi afgewerkt product, met oog voor detail. Ons modern uitgerust machinepark in combinatie met onze pure ambacht en ervaring verwezenlijken jouw interieur- en exterieurideeën.

Natuursteen van atelier naar jouw thuis


Niet enkel vervaardigen wij jouw product, wij komen dit ook ter plaatse opmeten, monteren, installeren en afwerken zodat je zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Wij staan steeds klaar met advies en onderhoudsproducten, zodat jij maximaal kan blijven genieten van jouw natuursteenproject.

 

\ contacteer ons

Galerij