Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

terrazzo tafel

Een terrazzo tafel is een meubelstuk vervaardigd uit terrazzo, een sterk en duurzaam materiaal gemaakt van steengranulaten, vermengd met cement en kleurstoffen.

terrazzo, eindeloze mogelijkheden

Renovatie of een idee en een specifiek kleur nodig? Onze jarenlange ervaring geeft ons de vrijheid elke kleur naar wens te kunnen samenstellen. Dit kan gaan van een unieke eyecatcher met heel uitgesproken kleuren, tot een serene terrazzo die luxe uitstraalt.

voordelen van terrazzo tafels

- duurzaamheid: terrazzo is een zeer duurzaam materiaal, dat bestand is tegen krassen en slijtage.

onderhoudsvriendelijk: het is makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Meer info over het onderhoud van terrazzo vind je op onze blogpagina.

esthetiek: de variatie in kleuren en patronen maakt elke terrazzo tafel uniek.

milieuvriendelijk: terrazzo kan worden gemaakt van gerecycleerde materialen, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt.

persoonlijke aanpak

Wij begeleiden je voor je op maat gemaakte terrazzo tafel van begin tot eind. Samen zoeken we naar de juiste samenstelling, van cementkleurkeuze tot granulaatkeuze.

Op basis van dat gesprek worden stalen gegoten, en bijgestuurd waar nodig, tot de juiste samenstelling bereikt is. Op basis van jouw input stellen we een ontwerp samen, die steeds kan gewijzigd worden tot het gewenste resultaat bekomen is.

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, begint ons team van vakmansen met de productie van jouw terrazzo tafel, waarbij elke stap nauwlettend wordt gecontroleerd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Kortom, kiezen voor een op maat gemaakte terrazzo tafel, is kiezen voor een unieke combinatie van stijl, kwaliteit en duurzaamheid. Onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid zorgt ervoor dat je een meubelstuk krijgt waar je jarenlang van zult genieten.

Laat ons jouw visie tot leven brengen.

\ Contacteer ons!

Galerij