Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

marmer wastafel

Een marmeren wastafel, custom made, voor een instant gevoel van luxe in uw badkamer.

Een marmeren wastafel op maat laten maken is een geweldige manier om een uniek accent toe te voegen aan je badkamer.

Kiest u bijvoorbeeld voor klassiek, modern,of industrieel? Een marmer wastafelblad op maat gemaakt komt tot zijn recht in allerlei stijlen.

Samen gaan we op zoek naar de perfecte natuursteenplaat. Deze verwerken we in ons eigen atelier tot een mooi afgewerkt product, met oog voor detail. Ons modern uitgerust machinepark in combinatie met onze pure ambacht en ervaring verwezenlijken jouw ideeën.

De verwerkbaarheid van natuursteen gecombineerd met de evoluties in de machineparken de laatste 2 decennia zorgen ervoor dat we op vandaag projecten kunnen verwezenlijken die tot voor slechts jaren terug nog onbereikbaar leken.

Onze natuurlijke voorliefde voor mooie dingen en creativiteit zorgt ervoor dat we de lat steeds hoger durven en kunnen leggen. Natuursteen is, als een van de meest veelzijdige opties, de perfecte match waar traditie en technologie elkaar vinden en waar de kwaliteit er de vruchten van plukt.

Onze oneindige drang naar perfectie zorgt dat we van onze natuursteen voor onze binnen toepassingen echte pareltjes kunnen verwezenlijken.

Kortom, natuursteen als binnentoepassing is de logische keuze voor de duurzame bouwer die bewust kiest voor een ecologische bouwstijl. De prachtige uitstraling en het gemakkelijke onderhoud bewijst ook dat je niet altijd noodzakelijk moet kiezen.

Een marmeren wastafelblad kan de ware eyecatcher van uw badkamer zijn.

Wil je meer te weten komen? 

\Contacteer ons!