Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

Marmer badkamer

Met marmer kan je een prachtige sfeer van luxe en overvloed neerzetten in je badkamer

Het is een uniek gesteente dat wordt gevormd wanneer kalksteen onder hoge temperaturen en druk wordt samengeperst. Wat marmer zo uniek maakt, is zijn opvallende aders en kleurenpatronen, die ontstaan door de aanwezigheid van verschillende mineralen zoals klei, zand en ijzer.

Marmer is hittebestendig en kan hoge temperaturen verdragen, waardoor het ideaal is voor gebruik rondom warmtebronnen zoals baden en douches.

Marmer heeft een natuurlijke elegantie en schoonheid die bijdraagt aan de esthetiek van elke badkamer. Het heeft een unieke aderstructuur en kleurvariaties die elke marmer stuk voor stuk uniek maken.

De verwerkbaarheid van natuursteen gecombineerd met de evoluties in de machineparken de laatste 2 decennia zorgen ervoor dat we op vandaag projecten kunnen verwezenlijken die tot voor slechts jaren terug nog onbereikbaar leken.

Onze natuurlijke voorliefde voor mooie dingen en creativiteit zorgt ervoor dat we de lat steeds hoger durven en kunnen leggen. Natuursteen is, als een van de meest veelzijdige opties, de perfecte match waar traditie en technologie elkaar vinden en waar de kwaliteit er de vruchten van plukt.

Onze oneindige drang naar perfectie zorgt dat we van onze natuursteen voor onze binnen toepassingen echte pareltjes kunnen verwezenlijken.

 

\ contacteer ons!

Galerij