Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

marmer keuken

Marmer, een unieke eyecatcher in uw keuken

Marmer is een prachtige natuursteen die al eeuwenlang gebruikt wordt in architectuur en interieurdesign. Het heeft een tijdloze uitstraling en is een symbool van luxe en stijl.

Marmer op maat kan dan ook een fantastische keuze zijn voor uw interieur.

Het geeft uw interieur een unieke uitstraling. Omdat marmer een natuurlijk materiaal is, is elke plaat uniek. De aderen en kleuren van elke plaat zijn anders, waardoor u een unieke look krijgt die niemand anders heeft. Het is dus een fantastische keuze als u op zoek bent naar een exclusief interieur.

Een marmer keukenblad of werkblad, spoelbak of gootsteen, tafel en spatwand geven jouw keuken een luxueuze en authentieke uitstraling. Deze maken hiervan een unieke eyecatcher. Je hoeft niet te vrezen voor gebruikscomfort, wij zorgen ervoor dat deze kras-vlek en zuurbestendig zijn. 

Marmer zorgt voor een gewaagde toets wat jouw keuken de verdiende aandacht laat trekken. Dit materiaal is iets delicater in gebruik, maar dankzij de juiste afwerking blijft deze even comfortabel. 


Door regelmatig onderhoud en zorgvuldig gebruik kun je uw marmer in topconditie houden en ervoor zorgen dat het er mooi blijft uitzien.

 

\ contacteer ons!

Navigatie: subpagina's