Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

keuken marmer zwart

Marmer in uw zwarte keuken

Zwarte keukens zijn momenteel erg populair vanwege hun moderne en strakke uitstraling. Een manier om deze keukens nog indrukwekkender te maken, is door marmer in uw keuken te integreren. Marmeren werkbladen en achterwanden geven de keuken een luxe uitstraling en zorgen voor een opvallend contrast met het zwarte keukenmeubilair.

Het geeft uw interieur een unieke en authentieke uitstraling. Omdat marmer een natuurlijk materiaal is, is elke plaat uniek. De aderen en kleuren van elke plaat zijn anders, waardoor u een unieke look krijgt die niemand anders heeft. Het is dus een fantastische keuze als u op zoek bent naar een exclusief interieur.

Naast marmeren werkbladen kan marmer ook gebruikt worden als achterwand of als decoratief element in de keuken. Een marmeren achterwand is bijvoorbeeld perfect voor het creëren van een chique sfeer in de keuken en kan perfect gecombineerd worden om een meer elegante uitstraling te creëren.

Marmer integreren in uw keuken biedt verschillende opties. U kan voor zowel een strak interieur gaan, als een meer sereen interieur met verfijnde uitstraling, door middel van de marmer te accentueren.

Als u kiest voor een expliciete marmer met mooie aderen, creëert u een prachtig contrast met uw zwarte keuken. Indien u kiest voor bijvoorbeeld een sereen zwart marmer werkblad, zorgt dit voor een elegante uitstraling, waarbij de eenvoudige elegantie van de zwarte keuken zich uit.

 

\ contacteer ons!

Galerij