Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

marmer tegels badkamer

Marmeren tegels in uw badkamer

Marmeren tegels zijn een populaire keuze voor badkamers vanwege hun luxe uitstraling en duurzaamheid. Het is een tijdloos materiaal dat zowel klassiek als modern kan ogen, afhankelijk van de stijl van uw badkamer.

Marmer is een heel flexibel product. We kunnen ervoor kiezen om standaard formaten te plaatsen zoals 800x800mm, 600x600mm of 900x600mm. Maar wil je daarentegen niet dat er met smallere passtukken gewerkt wordt, dan bestaat de mogelijkheid ook om de vloeren op voorhand op te meten en om ze dan uit te werken in maatwerk stukken. Stukken op maat zorgen er alvast voor een grotere ruimtelijkheid en geven nog dat laatste stukje extra cachet ten opzichte van natuursteen tegels volgens standaard maten.

Naast formaten heb je bij ieder materiaal nog de optie om verschillende soorten oppervlakte bewerkingen toe te voegen. Van het klassieke blinkende polijsten tot een matte verzoete afwerking. Maar gezandstraald, geborsteld of een gedrimde afwerking zorgen nog voor dat kleine extraatje. 

Tot slot zorgt de wijze van plaatsing nog voor een ‘final touch’. Je kan kiezen voor het klassieke recht op recht. Maar als je er een extra dimensie wenst aan toe te voegen kies dan voor een natuursteen tegel in halfsteens -of wildverband. Voor de echte sfeer uit de oudheid, kies voor een natuursteen tegls geplaatst in romeins verband. Die zal alavst de grote eyecatcher zijn van de ruimte. 

Als een goede wijn

De vergelijking is gemakkelijk gemaakt, maar wat geldt voor een goede wijn geldt zeker en vast ook voor een natuurstenen tegels. Je natuurstenen vloer rijpt met de jaren. Hoe ouder hoe mooier de natuurlijke patine naar boven komt.

De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Kies je voor natuursteen tegels, dan kies je voor duurzaamheid en charme.