Patho Stone

Naar menu Naar inhoud

marmeren trap

marmeren trap op maat

Stel je voor dat je elke stap in stijl zet, omringd door de tijdloze pracht van marmer. Bij Patho Stone brengen we de elegantie van marmer naar nieuwe hoogten met onze adembenemende marmeren trappen. Of je nu een klassiek interieur wilt versterken of een eigentijdse uitstraling zoekt, onze marmeren trappen voegen een vleugje verfijning en grandeur toe aan elke ruimte.

Elk stuk marmer wordt zorgvuldig geselecteerd om de natuurlijke schoonheid en unieke adering te accentueren, waardoor elke trap een kunstwerk op zichzelf wordt.

Daarom bieden we maatwerk aan voor onze marmeren trappen. Kies uit een scala aan marmersoorten, kleuren en afwerkingen om een trap te creëren die perfect past bij jouw visie en de esthetiek van je huis of bedrijf aanvult.

Onze ambachtelijke benadering en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elke trede een meesterwerk op zich is.

voordelen van een trap van marmer

Een trap in marmer biedt verschillende voordelen, zowel esthetisch als functioneel.

Marmer is een natuurlijk materiaal dat uit de aarde wordt gewonnen. In vergelijking met synthetische materialen kan het als een milieuvriendelijke keuze worden beschouwd.

Elk stuk marmer is uniek vanwege de natuurlijke adering en patronen. Hierdoor krijg je een trap die een exclusieve en individuele uitstraling heeft.

soorten marmer trappen

Er bestaan heel veel soorten marmer trappen. Denk maar aan Carrara marmer, groene marmer, de Statuario, Port Laurent, Pietra Bicci .. Kortom, de keuze is eindeloos.

marmeren trap kopen

Bij Patho Stone tillen we traplopen naar een nieuw niveau! Duik in weelde en stijl met onze marmeren trappen. Elk stuk marmer is met liefde uitgekozen, waardoor jouw trap een kunstwerk op zich wordt. Of je nu gaat voor klassiek, modern of iets daar tussenin, wij hebben de perfecte marmeren trap die bij jou past. Laten we samen een trap ontwerpen waar je niet alleen op loopt, maar ook van geniet!

 

Contacteer ons!

Galerij